Ik leg jullie verhaal vast zoals het is,
met de échte momenten en pure emoties 

Hey, Ik ben Hanneke

OVER mij

Betrokken, open en een rustige aanwezigheid. Christelijk, gevoelsmens en een tikkeltje perfectionistisch. Creatief, ambitieus en never not learning. Zo zou je mij in het kort kunnen omschrijven. Ik ben een introvert met een extraverte kant wanneer nodig. Als ik me op mijn gemak voel ben ik een open boek.

Fotografie is altijd al een van mijn grootste passies geweest. Wat ik ook deed qua werk en studie, ik bleef ervan dromen om ooit een eigen bedrijf te hebben, te ondernemen en te mogen doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Daarnaast heb ik ook een passie voor mijn werk als verloskundige. Daarin mag ik bij een van de meest intieme momenten in een mensenleven aanwezig zijn. Trouwfotografie en verloskunde zijn beide vol verbinding en inspireren me om het gevoel in die momenten te willen vasthouden. Voor mij is het de perfecte combinatie!


Al zo lang ik me kan herinneren ben ik al creatief en ondernemend. Toch is mijn creativiteit onbewust lange tijd onderdrukt geweest. Ik stopte bijna al mijn tijd in studeren en werken, zonder daadwerkelijk in het moment te leven en te genieten van kleine dingen. In de zomervakantie tussen de middelbare school en mijn opleiding tot verloskundige viel ik echter in een gat. Ik miste uitdaging.

Zodoende ging ik op zoek naar iets wat ik mezelf zou kunnen aanleren én waar ik mijn creativiteit in kwijt zou kunnen. Ik kocht een camera en leerde mezelf dag in dag uit de kneepjes van het vak door foto's te maken van kleine geluksmomentjes in het leven. Zo kon ik heerlijk creëren in mijn eigen bubbel zonder dat mijn hoofd continu aan stond. Daar werd mijn passie voor fotografie geboren.

Fotografie is voor mij dé manier om de tijd heel even stil te zetten en door middel van beeld geschiedenis te creëren voor later. Die ene blik, echte emoties en onbewaakte momenten die je meenemen naar hoe het was als je de foto's terugkijkt. Tijdloze beelden die meegaan van generatie op generatie. Ik wil dat iedereen die échte momenten van verbinding in het leven kan vasthouden, want dat zijn de momenten die je raken als je je eigen verhaal herbeleeft.MIJN VERHAAL

Natuurlijke kleuren. Zonsondergang. Koffie.
Hardlopen in de natuur. Uit eten gaan.
Zonlicht dat door de bomen schijnt. Haken en breien.
Verloskunde. Lange zomeravonden. Met een dekentje op de bank.
Goede gesprekken. Andere landen verkennen.

liefde voor

Natuurlijke kleuren. Zonsondergang. Koffie.
Hardlopen in de natuur. Uit eten gaan.
Zonlicht dat door de bomen schijnt.
Haken en breien. Verloskunde.
Lange zomeravonden. Goede gesprekken.
Met een dekentje op de bank.
Andere landen verkennen.

1. Ik ben opgegroeid in de natuur, op een boerderij met koeien
2. Ik woon in Haaften, in de Betuwe
3. Openheid en echtheid zijn belangrijk voor mij
4. Ik heb 8 jaar lang in Antwerpen gewoond
5. Ik geloof in God
6. Naast fotograaf ben ik ook verloskundige
7. Als ik hardloop in de natuur komt mijn hoofd tot rust
8. Mijn dag begint met een goeie bak koffie

Leer mij kennen in 8 feitjes

Leer mij
kennen in
8 feitjes

Mijn fotografie is voor liefhebbers van de natuur die geloven dat verbinding het meest waardevolle in het leven is. Verbinding met God, met je geliefde, met jezelf en met iedereen die jullie dierbaar is. Ik focus mij op de échte momenten en pure emoties, die momenten die jullie liefde voor elkaar maken tot jullie verhaal. Al deze momenten vertaal ik naar een serie waardevolle en tijdloze beelden om voor altijd te koesteren en te herbeleven. 

"Jullie verhaal vastgelegd zoals het echt is, met de échte momenten en pure emoties."

MIJN missie

Ik kijk ernaar uit om jullie verhaal te mogen vastleggen

@hannekefotografie

Volg mij op Instagram

Menu